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Carambola

ARTIGOS DE ÁREAS AFINS

NATALE, W.; PRADO, R.M.; ROZANE, D.E. et al. Resposta da caramboleira à calagem. Revista Brasileira de Fruticultura, v.30, p. 1136-1145, 2008. [texto completo]

MAJUMDER, K.; MAZUMDAR, B.C. Changes of pectic substances in developing fruits of cape-gooseberry (Physalis peruviana L.) in relation to the enzyme activity and evolution of ethylene. Scientia Horticulturae., v.96, n.1-4, p.91-101,2002. [texto completo ]

ISMAIL, M.R.; NOOR, K.M. Growth and physiological processes of young starfruit (Averrhoa carambola L.) plants under soil flooding. Scientia Horticulturae, v.65,n.4,p.229-238,1996.[ texto completo ]

NEVES, L.C., BENDER, R.J., ROMBALDI, C.V. et al. Qualidade de carambolas azedas cv. 'Golden Star' tratadas com CaCl2 por imersão e armazenadas sob refrigeração. Rev. Bras. Frutic., 2004, vol.26, no.1, p.32-35. [texto completo ]

HERNANDES, A.; NATALE, W.; PRADO, R.M.; ROZANE, D.E.; ROMUALDO, L.M.; SOUZA, H.A. Calagem no crescimento e desenvolvimento da caramboleira.R ev. Bras. Ciênc. Agrár. Recife, v.5,p170-176, 2010. [texto completo]

   
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